štvrtok 3. októbra 2013

Autumn Giveaway!

Sorry today only in Slovak.

Keďže som bola tak dlho mimo, mám tu pre Vás jesennú Giveaway! Ceny budú dve:

1. cena: Červené slnečné okuliare a čierne náušnice.



2. cena: Srdiečkové slnečné okuliare a modré náušnice. 


Podmienky:
1. Sledovať ma cez GFC.
2. Napísať do komentáru Váš email a meno pod ktorým ma sledujete.
3. Vybrať si 1. alebo 2. cenu. 

Bonusy:
+1. Sledovať ma cez FACEBOOK (adresu nájdete na pravej strane).
+2. Zdielať túto Giveaway.

Giveaway vyhodnotím 1. novembra a víťazov vyberie random.rog. Držím palce ;)

streda 2. októbra 2013

Veci ktoré lajkujem / Things I like

Zdravím Vás zlatíčka :),
viem že som dlho nepísala a nejdem sa ani vyhovárať na školu (ale mohla by som :) ), jednoducho nebol čas. Dnes Vám však chcem znovu predstaviť zopár vecí ktoré "lajkujem". Chcem z tohto urobiť pravidelnú rubriku, keďže na prvú časť boli veľmi dobré ohlasy. Tak nech sa páči, enjoy ;).

Hello my darlings :),
I know I wasn´t writing for a long time and I am not going to blame it on school (and I could :) ), simply it wasn´t time. But today I want to show you some things that I like. I want to make this an regular selection, because the first one was really successful. So, enjoy ;).
Čo by ste povedali na takúto kabelku? :) Myslím si že by ste ním odohnali mnoho úchylov zlých chlapcov :). Nájdete ju TU za 8,50 €. / What do you think about this handbag? :) I think that you will certainly driven out a lot of perverts bad boys :). You can find her HERE for 11,50 dollars.
 A čo hovoríte na tento náhrdelník? Pekný že? A čo poviete na to, keď Vám poviem že sa dá kúpiť TU za 1,41 € ? :) Ja viem, aj ja objednávam ;) / And what do you think about this necklace? Beautiful right? And what are you going to do, when I told you that you can buy it HERE for 1,90 dollars? :) I know, I am ordering too ;)
Krásna vintage kolekcia Woody Ellen :) Celú kolekciu nájdete TU, a presne túto peňaženku nájdete TU za 36,95 €. / Beautiful vitnage collection Woody Ellen :) You can find whole collection HERE, and this wallet is HERE for 36,95 €.
Táto krásna sukňa... och :) Skvost, elegancia, noblesa, ... dlho by som ju vedela chváliť :). Ale podstatné je že ju nájdete TU za 34,95 €. / This skirt... oh :) Gemstone, elegancy, gentility, ... I would compliment her for a long time :) But important is, that you can buy her HERE for 34,95 €.

A ako poslednú vec Vám chcem ukázať tieto podľa mňa nádherné, originálne a netypické šaty :) Nájdete ich TU za 41,24 €. / And as a last thing I want to show you this, in my opinion very beautiful, original and atypical :). You can find them HERE for 55 dollars.


Páči sa Vám tento post? Chceli by ste takýto post aj o veciach ktoré lajkujem v domácnosti a iných kategóriách?? 
Do you like this post? Would you like a post like this but about things I like in home and other categories??