utorok 4. februára 2014

The voices told me to buy more stuff

Tak... konečne mám čas na blog a na všetky ostatné veci. Včera som urobila konečne poslednú skúšku zo žurnalistických žánrov a teraz by už asi aj bolo na čase začať písať bakalársku prácu, ale hovorím si že mám ešte čas. Ako odmenu som si kúpila zopár vecí. 

Ostatní školopovinní, ako ste na tom vy? Skúšky urobené? A aby som nezabudla, bolo aj polročné vysvedčenie... ako dopadlo? Čím ste sa odmenili vy?

So... finally I have time for my blog and all the other things. Yesterday I finally did my last exam from journalistic genres and it´s about time to start writing my bachelor thesis, but I have time i think. As a reward I bought some stuff.

Other students, how are your exams? All done? I shouldn´t forget that some of you had semi-annual report card... how was it? With what have you reward yourself?

Top so zlatými flitrami - Takko, Čipkovaný top s mašľou - New Yorker, Tielko s aplikáciou - Secondhand (George), Ružový svetrík s perlami na ramenách - Orsay, Sivý pulóver - New Yorker a Farebný top - Secondhand (Papaya). / Top with golden sequins - Takko, Lace top with bow - New Yorker, Tee with application - Secondhand (George), Pink sweater with pearls on shoulders - Orsay, Grey pulower - New Yorker and Colorful top - Seconhand (Papaya).

Po tejto lampe som pokukovala už dlhšie a tak som si ju včera objednala TU len za 4,20 €. / I was looking at this lamp for a long time and yesterday I ordered it from HERE only for 4,20 €.

11 komentárov:

  1. Jáj, takéto kupovanie odmien mám najradšej...dobrý pocit po niečom úspešne zvládnutom a o to lepší pocit, keď si človek kúpi nejakú tu odmenu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všechny ty topy jsou opravdu nádherné :). A ta lampa je drsná :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten top z takka je veľmi pekný :) možno si ho aj pôjdem kúpiť ak ich ešte budú mať ;) A tú lampu si dnes idem objednať :D je fakt skvelá ! :D

    Be perfect is simple

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) no na lampu sa teším aj ja, je taká netradičná a pekná :)

      Odstrániť
  4. ta lampa je uplne stylova!

    Uz len dva dni plavkovej giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I hope your exam was easy and that you will pass it very positive :) I would like to invite you on my website :) I hope you will join into my contest: you can win L'OREAL cosmetics! http://name-ityourself.blogspot.com/2014/02/loreal-contest.html
    Kisses!

    http://name-ityourself.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you :) Exams were fine and I will join your contest, thanks for inviting :)

      Odstrániť