streda 3. októbra 2012

Pleeeease forgive me... I can´t stop loving you :*

I think that the title of this post says it all :) I´m soooooooooo sorry, but I had not got any time for you (have actually noticed it someoone??). Finally I moved back to flat in my beloved Trnava, because my school started on 24. september :) This year I´m living with my schoolmates (last year I was with girls I didn´t know and it was hooooorible) and we managed 4 very good parties :) It´s just so amazing for me to be here, even better than at home... and finally after a hundred years I have boyfriend :) (he is also from Trnava :) ). 
This month I haven´t bought nothing special, because I spend a lot of money on food and so on... :) But I have bought amazing furry scarf in New Yorker (I will post a photo of it another time, because I´m lazy to photograph it :) 

Have you bought something recently? Comment me what :) 



Myslím si že názov postu vystihuje všetko :) Veeeeeľmi sa ospravedlňujem, ale nemala som teraz čas na Vás (všimol si to vlastne niekto??). Konečne som sa sťahovala opäť na privátik do mojej milovanej Trnavy, keďže mi začínala škola 24. septembra :) Tento rok som išla bývať na byt so spolužiakmi (minulý rok som bola s cudzími babami a bolo to dóóósť zlé) a už sme stihli za necelé dva týždne 4 moc fajné party :) Je mi tu proste úžasne, dokonca lepšie ako doma... a ešte k tomu mám konečne po sto rokoch priateľa :) (ako inak z Trnavy :) ). 

Tento mesiac som si nekúpila nič špeciálneho, pretože míňam veľa peňazí na jedlo a podobne... :) Ale kúpila som si úžasný šál "kožíšek" v New Yorkeri (pridám foto nabudúce, pretože som lenivá odfotiť ho :)

Kúpili ste si niečo v poslednej dobe? Komentujte mi čo :) 



I with my roommates and schoolmates too in our flat:)
Ja s mojimi spolubývajúcimi a spolužiakmi v jednom v našom byte :)

Do you know "boat"? It is our student drink :) You pour whole bottle of vodka in a pot with energy drinks :) This is one photo from our "flat party" :)
Poznáte "loď"? Je to náš študentský drink :) Vylejete celú fľašu vodky do hrnca s energeťákmi :) Toto je jedna foto z našej "bytovej party" :)

9 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Cez víkend s ním už urobím nový post, pretože teraz som ako inak v Trnave na bytíku a kožíšek je doma :)

      Odstrániť
  2. Vodka s energetáky by mě zabila, uch :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no je to síce dosť riskantná kombinácia... ale najchutnejšia :D

      Odstrániť
  3. Tak Trnava si Ti zapáčila. To je dobre, pretože je pekná. Ja som sa tam narodila a s prestávkami tam bývala do roku 2010. Takže si ju vychutnávaj plnými dúškami a opatrne s párty. To radšej komentovať nebudem, pretože si len o niečo mladšia ako moja dcéra. Inak ďakujem za návštevu blogu a zapojenie sa do súťaže. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Áno zapáčila sa mi veľmi, je mi tu lepšie ako doma :) Ja ďakujem za pekný komentár a za krásnu súťaž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeee, Trnava? ja som chodila na UCM :D na ktoru chodis ty, Moni? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja chodím na UCM :) čo si študovala? :)

      Odstrániť
    2. na filozofickej - germanistiku :D mam aj pedagogicke minimum, ale to som si robila popri tom... uz neviem aky sme mali studentsky drink, ale s energetakmi je najlepsie sampanske ;) len z toho potom riadne boli hlava na druhy den :)))

      Odstrániť