sobota 8. decembra 2012

I was soooo good this year :)

Because if I wasn´t, st. Nicholas wouldn´t bring me such things :) But I think he was confused or I was soooo much good, because he brought me sweets home to Vráble, but also to Trnava :). Or maybe it was like this, because my roommates name is Nicholas?? :D 

Inak by mi totiž Mikuláš nepriniesol také krásne veci :). Ale buď sa Mikuláš pomýlil, alebo som bola veľmi dobrá, pretože mi priniesol sladkosti aj domov do Vrábeľ, aj do Trnavy :). Alebo to možno bolo tým, že môj spolubývajúci sa volá Mikuláš? :D 

Nezabúdajte na GIVEAWAY :)
These came to me for st. Nicholas :) Amazing  make-up, shower gel  with soo good smeel and my face mask with mud from the Dead sea :) / Toto ku mne prišlo na Mikuláša :) Úžasný make-up, sprchový gél s krááásnou vôňou a moja maska na tvár, ktorá obsahuje bahno z mŕtveho mora :)
I got these from my mom :) Little polar-bear is just  what left from Kinder Surprise :) / Toto som dostala od maminy :) Malý ľadový medveď je už len čo zostalo z Kinder vajíčka :) 
My new slippers :) / Moje nové papučky :)
I was on post for this on st. Nicholas too :) My prize which I won in Giveaway HERE :) Thank you again :) / Pre toto som si bola na pošte tiež na Mikuláša :) Je to moja výhra v Giveaway TU :)
My monthly matter of course :) / Moja každomesačná samozrejmosť :)
Soap in the shape of rose which I got from my friend and new mascara from Oriflame :) / Mydlo v tvare ruže, ktoré som dostala od kamarátky a nová maskara z Oriflame :) 
In previous post I was writing about sale in F and F. Well, they have ballerinas for 5 € too :) In Trnava they had only small sizes, so I was happy that I bought my size in Nitra :) / predchádzajúcom príspevku som Vám písala o výpredaji v F a F. No, majú tam taktiež balerínky za 5 € :) V Trnave mali len malé veľkosti, tak som bola veľmi šťastná keď som si našla svoju veľkosť v Nitre :)

8 komentárov:

  1. Krásny to Mikuláš a gratulujem k výhre giveaway. Mohla by si prosím pridať viac fotiek diáru z Evy, rozmýšľam o kúpe a potrebujem fakt dobrý diár, keďže som v poslednom ročníku na VS a potrebujem si všetko poriadne naplánovať.. Ďakujem :)

    S pozdravom Sue
    http://sueandcolours.blogspot.sk/
    sueandcolours@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) no diár som si bohužiaľ nechala doma, viac fotiek môžem pridať najskôr vo štvrtok... ale ja osobne milujem Eva diáre :)

      Odstrániť
  2. same super veci!Inak aj ja som si vcera kupila balerinky v Tescu strasne super vyber maju!
    Inak este stale trva predvianocna Ziaja giveaway tak sa nezabudni zucastnit: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som tiez tym balerinkam neodolala :D

    OdpovedaťOdstrániť