piatok 14. decembra 2012

Todays shopping :*

Today I didn´t know what I would do, so I was shopping with my roommates. We still have a lot of snow in Trnava and I don´t like it!! I want summer again! Well... not again but I want summer for the whole year :). Yesterday my roommate Lucia has namesday, so we had a small party :). Have you bought something recently?? 

Dneska som nevedela čo budem robiť, tak sme šli nakupovať so spolubývajúcimi. Stále máme dosť veľa snehu v Trnave a nepáči sa mi to!! Chcem opäť leto! No... nie opäť ale stále, chcem leto počas celého roku :). Včera mala spolubývajúca Lucka meniny, tak sme mali menšiu party :). Kúpili ste si niečo v poslednej dobe?? 

Nezabúdajte na GIVEAWAY!! 

One of the pics from Lucka´s party :) Skittles vodka and gummy bears vodka :) I think it wasn´t so good :D too strong for me :) / Jeden z fotiek z Luckinej oslavy :) Skittles vodka a vodka s gumenými medvedíkmi :) Podľa mňa to nebolo až také dobré :D dosť silné na mňa :) 
My new necklace from NewYorker only for 2,95 € and it was the last one there, so I couldn´t left it there :) / Môj nový náhrdelník len za 2,95 € a bol posledný, takže som ho tam nemohla nechať :)

My vintage gloves from my mother :) They are 25 years old and I think they are beautiful... and the best thing is, that they are from genuine leather / Moje vintage rukavice od maminy :) Sú 25 rokov staré a myslím si že sú veľmi krásne... a najlepšie na nich je že sú z pravej kože :) 

I had to bought this sea salt bath for muscles and joints... I mentioned this sea salth bath but for relaxation in THIS post and I loved it, so I´m curious about this one :) And the other one are hangover candy :) It is one of the gifts for Christmas for my friend :DMusela som si kúpiť túto soľ do kúpeľa na svaly a kĺby... Spomínala som túto soľ ale na relaxáciu v TOMTO článku a milujem ju, takže som zvedavá na túto :) A ďalšou vecou sú cukríky po opici :) Je to jeden z darčekov ktoré som kúpila kamarátovi na Vianoce :D  

15 komentárov:

  1. skittles vodka vyzerá dobre, ale neviem či by som to vypila, keďže vodku moc nemusím :D zato rukavice sú parádne, poriadne si ich stráž, bola by škoda stratiť ich ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie veru strážim ako oko v hlave :) ja mám rada len vodku s energy, takže táto mi moc nechutila :)

      Odstrániť
  2. Moc pěkný nádhrdelník a rukavice!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hello Monika, it's summer here in Australia. I love the weather, wish it can be summer all year round too! Can't stand the snow and being cold ;|

    Haven't really bought anything recently...I need to do some really last minute Xmas shopping today ;P

    http://petit-macaron.blogspot.com.au/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. I want to live in Australia too :) it would be a nice change not to wear on christmas 40 coats :D

      And good luck with that last minute shopping :) I am almost done with my christmas shopping :)

      Odstrániť
  4. ty rukavice jsou úžasné :)


    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svojí první giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I love your gloves ! So cute!

    Would you like to stay connected through Bloglovin and GFC ?
    Xo Amy,
    Http://stylechocolatechip.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you :) I don´t have Bloglovin, but I am following you through GFC ;)

      Odstrániť
  6. Love your gloves. The little bow detail on it is so cute!
    The spiked necklace looks great! :)
    Do stop over my blog and check out the brand new giveaway there!!! :)
    FASHION PANACHE BLOG
    Enter my International GIVEAWAY here

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To muřikám vydařený nákup:) Ten náhrdelník je krásný!:) A já teď kupuji hlavně dárky pro ostatní,spíš než pro sebe,ale ani mi to nevadí:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja už mám nakúpené... ale asi som v tomto trochu sebec, pretože nedávno som chcela mamine kúpiť rúž a namiesto toho som si kúpila náušnice :).

      Odstrániť