štvrtok 9. mája 2013

Avéne Antirougeurs emulzia

Dnes Vám chcem predstaviť túto emulziu ktorá je určená na citlivú, normálnu aj zmiešanú pleť a pre všetky vekové kategórie. Výrobok mi poskytli www.parfums.sk za čo im veľmi pekne ďakujem :).



Ako už isto viete moja pleť je veľmi citlivá a zmiešaná a to hlavne v tomto období. Táto emulzia je pre mňa ako balzam na dušu a to myslím smrteľne vážne! Moja pokožka je po nanesení tejto emulzie taká jemná a vláčna, ako keby som si práve zmyla masku :).

Jeho konzistencia mi pripomína niečo medzi krémom a telovým mliekom, čiže ani hustá ani moc tekutá, taká akurát a vonia... och tak krásne :). Pripomína mi krém na opaľovanie :). Keď prídu peniažky neváham a okamžite kupujem plné balenie! A ak by ste mali záujem aj vy, nájdete ho TU. 


Vzorky Vichy LiftActiv denného krému, nočného krému a séra a vzorka Avéne Hydrance Optimale. Nebojte bude recenzia aj na tieto výrobky ;).

Máte skúsenosti z Avéne Antirougeurs?? Ak áno sú pozitívne alebo negatívne? Chceli by ste viac recenzií na mojom blogu?? Komentujte ;). 

17 komentárov:

  1. Avene mi přijde jako moc sympatická značka. Mám jejich micelární vodu a vzorek čistícího gelu, a jsem moc spokojená!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne je veľmi sympatická :) rozmýšľam nad kúpou aj iných výrobkov :)

      Odstrániť
  2. Avene je skvelá kozmetika..

    Navštív náš blog a staň sa našim followerom :)

    http://dklsk.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. avene mam rada hlavne tu termalnu vodu :)

    inak ťa pozývam na moju GA :)
    http://mimslady.blogspot.sk/2013/04/prva-giveaway-na-uvitanou.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Avene je jedna z tych lepsich a setrnejsich znaciek..keby som nemala kremov habadej teraz, tak by ma lakalo si nieco od nich kupit :)

    BIODERMA GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som na tom podobne :) ale ich termálnej vode v spreji som neodolala :)

      Odstrániť