piatok 17. mája 2013

Parfums.sk are amazing!

Dnes mi opäť prišiel balíček od Parfums.sk. Tentokrát ma nesmierne potešili už len tým že mi k vzorkám na testovanie poslali aj krásnu kozmetickú taštičku Vichy, ktorá je navyše aj priehľadná, takže pekne vidím čo tam všetko mám :). Takúto taštičku som fakt potrebovala! :) 




Niekedy (hlavne teraz) mám však taký pocit, ako keby ma sledovali :D. Vedia totiž o mne asi všetko a vždy sa trafia do toho čo potrebujem a čo sa mi hodí :). Napríklad aj teraz mi poslali úžasný krém na suché ruky, šampón proti lupinám (s ktorými bojujem už veľmi dlho a už neviem čo mám s nimi robiť) a úžasné make-upi od Vichy. Jeidné čo sa mi nepáči je vzorka vône Flowers, ktorá mi fakt smrdí a potom denný krém proti vráskam, ale ten vyskúša mamina :). 

Začnem teda s anti-ageingovým krémom na suché ruky. Jeho konzistencia je podľa mňa na krém na ruky dosť tuhá a rozotiera sa trochu ťažšie (rozotieranie mi pripomína heparoidovú masť na modriny :) ), ale všetko Vám vykompenzuje krásnou vôňou malín, granátovým jablkom a plodov Acai. 



Taktiež sľubuje ochranu pred škodlivými vplyvmi s ktorými Vaša pokožka bojuje každý deň, regeneráciu pokožky, dlhodobú hydratáciu a redukuje známky starnutia pokožky rúk. Myslím si že za všetky spomenuté plusy a jeden mínus (konzistencia) sa plné balenie za 3,75 € oplatí! Nájdete TU.


Na dnes Vám zrecenzujem ešte vzorku parfémovej vody od Gilles Cantuel - Flowers Emotion. Ako som už vyššie spomínala, mne nesadla (pripomína mi viac alkohol z kvetín ako parfém) no niekomu z Vás možno áno. 
Hlavu parfému tvorí: citrón, pomaranč, jablko, čierne ríbezle, melón a ruža.
Srdce parfému: frézia, konvalinka, pivonka, seringa, pomarančový kvet, zimolez a ruža.
Telo parfému: vetiver, santal, dubový mach, čerešňové drevo, pižmo, broskyňa a jantár.


Po pravde teraz ako tak čítam to zloženie je to fakt zaujímavý a netradičný parfém, no bohužiaľ môjmu nošteku nezavoňal. Má dosť dlhú výdrž (už drží 4 hodiny a stále "vonia") a môžete si ho zakúpiť TU.

9 komentárov:

  1. pěkné věci a ta taštička je nádherná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna taštička :) No ale ten parfém, síce som ho ešte neskúšala, ale podľa zloženia ti verím, že to asi bude prehnané. Ako sa vraví, menej je niekedy viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Přišly ti pěkné věci:) Ty máš s nimi spolupráci nebo jsi si to objednala?:) Pavlína H.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeeeeeeeeeeeeee! Konečně ji vidím "naživo", krásná :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť