sobota 29. decembra 2012

Christmas presents :)

I was really busy and lazy this year on Christmas holidays. I didn´t do anything but wake up in 1 p.m., watching movies or just surfing on net and in the evening go out. Well accept 26. december, when everywhere were Stefan partyies :D. So after a hundred years I went on a disco to shake those bones thinking I will be there only for a moment. From moment it happend 4:30 a.m. :D and I was healing from this for 2 days (oh I am old already).
I saw a lot of posts about your presents and so I would like to share with you my presents too. 
How did you spend your holidays? Were you somewhere on 26. december? What are your plans on New Year´s Eve? I will be in Trnava with my friends from Vráble :).
In THIS post I wrote about my early presents from HaM, so I will not mention them now. :)

Bola som veľmi zaneprázdnená a lenivá tento rok na Vianočné sviatky. Nič iné som nerobila len vstala o 1 poobede, pozerala filmy alebo len tak bola na nete a večer išla von. Teda až na 26. decembra, kde boli všade Štefanské zábavy :D. Tak som po sto rokoch išla na diskotéku trošku zahrkať kosťami mysliac si že idem len na chvíľku. Z chvíľky sa stalo pól 5 ráno :D a to som predýchavala dobré dva dni (ach už som stará). 
Videla som už veľa príspevkov s Vašimi darčekmi a tak sa chcem s Vami podeliť aj ja o tie svoje. 
Ako ste strávili sviatky? Boli ste niekde 26. decembra? Aké máte plány na Silvestra? Ja idem do Trnavy s kamarátmi z Vrábel :).
TOMTO poste som Vám písala o predčasných darčekoch z HaM, takže tie teraz spomínať nebudem. :)


Soft bathrobe, towel and red coat :) / Mäkučký župan, uterák a červený kabát :)
Another coat, burgundy trousers, my favourite toilet water Mirage from Oriflame and set of decorative cosmetics from Mallorca :) / Ďalší kabát, vínové nohavice, moja obľúbená toaletná voda Mirage z Oriflame a sada dekoratívnej kozmetiky ešte z Malorky :)
I got this from my besfriend :) Purse, make-up, pexeso and coaster Hello Kitty and ashtray :D / Toto som dostala od mojej najlepšej kamarátky :) Kabelka, make-up, pexeso a podtácka Hello Kitty a popolník :D 
I got this from my other friend :) Purse for jewelery, soap in rose shape, eyliner, lipbalm, tea tree oil and toilet water. / Toto som dostala od ďalšej kamarátky :) Kabelka na bižutériu, mydlo v tvare ruže, linka na oči, balzam na pery, čajovníkový olej a toaletná voda. 

11 komentárov:

  1. A viem že som sľúbila že urobím video, no momentálna ho nemám ako urobiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá dekoratívka z Malorky vyzerá super!!! Očakávam podrobnejší článok a recenziu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné dárky! ten kabát je super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelé darčeky:) som na tom rovnako :D ale na Štefana som v žiadnom podniku miesto nenašla takže bol problém nakoniec som skončila v tescu na džúsiku :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Ďakujem :) no ani ja som miesto nenašla a tancovala do rána... asi preto som sa z toho tak dlho spamätávala :)

      Odstrániť
  5. I´m sorry I don´t know places where you can buy it :/ But I think that eshop is good :)

    OdpovedaťOdstrániť