pondelok 21. januára 2013

Gifts from Blobox :)

At the beginning of January Bella organized Blobox (box full of cosmetics or other stuff) and the theme was chill out. I was sending box to Kristínka :). I sent her nail polish, my favourite tea, bath salt, favourite chewing gums and foot cream. As she wrote HERE she liked it :). And now I am going to write about stuff she sent me :).

Na začiatku januára Bella organizovala Blobox (box plný kozmetiky a iných vecí) a téma bola pohoda. Ja som posielala box Kristínke :). Poslala som jej lak na nechty, môj obľúbený čaj, soľ do kúpeľa, obľúbené žuvačky a krém na nohy. Ako písala TU páčilo sa jej to :). A teraz Vám napíšem o veciach ktoré poslala ona mne :).


This are all the things I got :) They are soo amazing :) Thank you again! :) / Toto sú všetky veci ktoré som dostala :) Súú tak úúžasné :) Ďakujem ešte raz! :)
This candle!!! :) I love vanilla scent and I love candles! :)  You totally hit it with this candle! :)  I didn´t burn it yet, but my whole room smells like vanilla :) / Táto sviečka!!! :) Milujem vôňu vanilky a milujem sviečky! :) S touto sviečkou si to úplne trafila! :) Ešte som ju nezapálila, ale celá moja izba vonia ako vanilka :) 
And this bath salt! :) I haven´t tried it yet but I know it will be amazing! :) I love wild roses :) / A táto soľ do kúpeľa! Ešte som ju nevyskúšala ale viem že bude úžasná! :) Milujem divoké ruže :)
I am very curious about this face mask :) I use Planet spa face mask with mud from the Dead Sea, so I am looking forward to when I will use it. / Som veľmi zvedavá na túto masku na tvár :) Používam Planet spa masku na tvár z bahna z Mŕtveho mora, takže sa veľmi teším keď ju použijem. 
This is my favourite eye liner so she hit this sooo badly :D I am using it an about half a year and I love it :) At least I will have one in stock :) / Toto je moja obľúbená očná linka takže toto si neskutočne trafila :D Používam ju už zhruba pol roka a milujem ju :) Aspoň budem mať do zásoby :)

Thank you again so much! :) / Ešte raz veľmi pekne ďakujem! :) 

18 komentárov:

  1. som rada,že som sa trafila a aj,že sa ti veci páčili :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. máme doma asi milión vanilkovych sviečok a pomaly ale isto mi tá vôňa začína liezť na nervy :D čo už, všetkého veľa skodi :)
    cara mia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to je pravda že všetkého veľa škodí... ale ja si neviem pomôcť :D vanilková vôňa ma nikdy neomrzí :)

      Odstrániť
  3. mnaam vanilkovaa vona, aj ja ceem :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jéé, super! Já budu mít BloBox na blogu zítra :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to vyzera super :) blahozelam :)

    independent fashion blog by she.is.the.one

    OdpovedaťOdstrániť
  6. teda samé zaujímave vecičky. ten blobox sa mi začína páčiť.
    Inak ak by si mala záujem, rada by som ťa pozvala na moju giveaway, kde môžeš vyhrať kozmetiku podľa vlastného výberu:
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  7. AKo nehnevaj sa, nechcem hejtovať a nemyslim to zle, ale písať po anglicky je dosť veľka odvaha. Hlavne keď ju veľmi neovladam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chcela som len zaujať trošku väčšie publikum... ale rozmýšľam že budem písať len po slovensky... Čo myslíš? Dobrý nápad? :)

      Odstrániť