streda 2. januára 2013

Happy New Year! :) For me is happy from 00:02

Happy new year to all of you :) I came home from Trnava today from all the celebrating and I am not able to do anything because I am so tired :D I wanted to give myself an commitment, that I will found my sweetheart and this time my wish was heard, because 2 minutes after midnight I recieved the most beautiful kiss and 2 other days with him were amazing... it is a pity that I had to go back to Vráble :(.
But I gave myself an commitment always, that I will be more here for you and write more posts :). And I am starting right now with this post + start of unusual giveaway :).
How did you spend New Year´s Eve? 

Šťastný nový rok Vám všetkým prajem :) Len dneska som prišla domov z Trnavy a z celého silvestrovania a nie som moc schopná ešte ničoho :D Chcela som si dať do nového roku predsavzatie, že nájdem svoju polovičku a tento krát moje želanie asi bolo vyslyšané, pretože asi 2 minúty po polnoci som dostala tú najkrajšiu pusu na svete a nasledovné dva dni s ním boli úžasné... škoda len, že som musela ísť naspäť do Vrábeľ :(. 
Ale predsa len som si dala jedno predsavzatie a to také, že sa Vám budem viac venovať a snažiť sa písať viac postov :). A začínam hneď teraz + zahájim takú netradičnú Giveaway :). 
Ako ste vy strávili Silvestra? 


Atmosphere in Trnava at midnight :) / Atmosféra v Trnave o polnoci :) 
Photo of me and my friends from New Year´s Eve party :) (my new boyfriend was  in the toilet  then :) ) / Foto mňa a kamarátov zo Silvestrovskej party :) (môj nový priateľ bol vtedy na WC :) )

5 komentárov:

  1. Šťastný nový rok Ti prajem :) ja som mala pekný Silvester :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. užila si si zrejme ;ň pekné fotky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Thank you very much :) Happy new year to you too :)

    Yes we can follow each other ;)

    OdpovedaťOdstrániť