streda 2. januára 2013

Unusual Giveaway :)

For some longer time of thinking I want to have second tattoo on my back, rather above scapula :) And about this will be my second Giveaway :) I want to tattoo one of these three signs:

  • Semper idem (always the same)
  • Semper fortis (always brave)
  • Semper ad meliora (always towards better things)
Rules of joining Giveaway:
1. Following me through GFC :) 
2. Design tattoo from three signs (decorative font, patterns,...) and send it to my mail monika.svitacova@gmail.com
3. Write a comment with your email and sentence "I sended design."

That design which I will like the most will win surprise in form of cosmetics, decoratice cosmetics and some jevelery + I will tattoo that design :).

I will finish Giveaway in 20th of january. I am looking forward to your designs :).


Už dlhšiu dobu si chcem dať druhé tetovanie na chrbát, presnejšie nad lopatku :) A o tomto bude aj moja druhá Giveaway :) Chcela by som si dať vytetovať jedno z týchto troch nápisov: 
  • Semper idem (stále rovnaká)
  • Semper fortis (stále odvážna)
  • Semper ad meliora (vidím budúcnosť krajšiu :) )
Takže podmienky Giveaway:
1. Byť mojím followerom :)
2. Navrhnúť tetovanie z troch spomínaných (ozdobné písmo, vzory, ...) a poslať mi ho na monika.svitacova@gmail.com 
3. Do komentáru napísať svoj mail s vetou "Poslal / a som návrh."

Ten návrh ktorý sa mi bude najviac páčiť bude odmenený prekvapením vo forme kozmetiky, dekoratívnej kozmetiky a malej bižutérie + dám si ho vytetovať :). 

Giveaway vyhodnotím 20. januára. Už sa teším na Vaše návrhy :).

11 komentárov:

  1. taketo podmienky ma uplne nicia. jezisikriste tie slovenske a ceske pseudomodelky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No chcela som len zapojiť aj mojich čitateľov do niečoho čo budem mať na sebe navždy

      Odstrániť
    2. Moni, kašli na týchto pseudočitateľov.. Chceli by všetko zadarmo a je im problém vôbec kliknúť na GFC, nie to ešte aby urobili niečo, čo by im zabralo viac ako 5 minút času ;-)

      Ja by som zvolila druhý nápis (Stále odvážna), ale netrúfam si robiť konkrétny návrh, keďže nie som moc kreatívna duša - ani sebe samej som doteraz nevymyslela tetovanie a to som nad ním rozmýšľala už asi tisíckrát (aj s papierom pred sebou a ceruzkou v ruke), takže asi tak.. :D

      Odstrániť
    3. Ďakujem pekne za podporu :) Vážim si to :) Škoda že si netrúfaš, bola by som veľmi zvedavá ako by si to navrhla :)

      Odstrániť
  2. ja zase už asi pol roka uvažujem o tom čo si dám vytetovať, samozrejme nechcem nič len tak narýchlo vymyslené, chcem aby som to neľutovala a tak stále čakám, mala som nápad lapač snov nad ľavú lopatku alebo niečo na zápästie a tak rozmýšľam, že na zápästí to budem vidieť denne, na chrbát si nevidím:D a rada by som si to občas pozrela:D mám pocit, že na zápastí by som to tetovanie neprežila aaaa a tam enmám ani motív vymyslený, teda nemala som, vždy som tvrdila, že nechcem žiadny trápny nápis ako love, faith, hope a podobné no a potom som si pozrela film stay strong o demi lovato a po ňom som mala taký pocit, že som našla to čo som hľadala tak dlho, ale teraz stále rozmýšľam a preto by som si neodvážila vytvoriť nejaký návrh, lebo ja to mať na sebe nebudem a neviem, ktorý text ťa yvstihuje, podľa mňa stále rovnaký človek nie je, stále odvážna neviem a najviac sa mi pozdáva asi posledný nápis

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja sa nad týmito tromi rozhodujem už od júla a stále neviem ktoré a ani ako by to malo vyzerať, tak preto som to chcela skúsiť aspoň takto. Predsa len, viac hláv viac nápadov :).

      Odstrániť
  3. Myslím, že najlepšie je vidím budúcnosť krajšiu, lebo na tejto planéte je až moc pesimistov, tak nech je aspoň niekto optimista, nie? :) Myslím, že potom by bolo pekné, keby to napr obletovali motýle, alebo vtáčiky, alebo možno k tomu nejaké drobné pierko a písmo samozrejme ozdobné :) Prepáč, že ti na mail neposielam návrh, ale v týchto veciach fakt nie som dobrá, ani neviem kde a ako upravovať a robiť takéto veci, ale dúfamˇ, že som aspoň trochu pomohla :)

    veronika.ksenakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť