streda 13. februára 2013

BBcreamshop.sk

Tak už aj ja s nimi spolupracujem :) Teda zatiaľ na skúšku, tak uvidíme ;). Musela som chvíľu počkať kým som mala vyše 100 čitateľov, ale ten okamih je tu. 

Na zrecenzovanie som mala na výber z dvoch BB krémov, buď TENTO alebo TENTO. Vybrala som si Skin79 Hot Pink. 



Na bbcreamshop.sk píšu, že je to bestseller rady Skin79. Tento variant je pre normálnu a mastnú pleť. Vybrala som si tento BB krém, pretože sa mi v poslednej dobe konečne trochu ustálila pleť a nemám ju už začervenanú, šupinatú a až tak suchú. Ten prvý na výber bol pre suchú a zrelú pleť. 

Je to kombinácia starostlivosti o pleť a make-upu. Ďalej píšu že má trojaký účinok a to:
  • zjednocuje tón pleti 
  • redukuje jemné vrásky
  • má vysoký stupeň ochrany proti UV žiareniu
Ak chcete vedieť ešte viac, ďalšie info nájdete TU

Je presne v mojej farbe pleti! To sa neskutočne čudujem, pretože vždy, či už to bol make-up alebo BB cream, mala som buď svetlejší alebo tmavší ale tento je preeesne môj! :) Musím pripomenúť aj že prekrásne vonia (tí, čo čítali moju recenziu na Senzabox vedia, že na hocičo nepoviem že pekne vonia! :) ). 


Taktiež sa mi veľmi páči uzáver/dávkovač :). Veľmi praktický a je takmer nemožné aby Vám vyšlo viac krému ako ste chceli. Za toto dávam véééľmi veľké plus. 

A či splnil to čo sľuboval? Tak si tie body ešte raz zopakujme aj s hodnotením.
  • zjednocuje tón pleti - za zjednotenie pleti má u mňa A+ :). Krásne, prirodzene zjednotil pleť.
  • redukuje jemné vrásky - na to aby som spozorovala túto vlastnosť ho treba asi používať častejšie (nie asi ale určite). Toto som teda nespozorovala.
  • má vysoký stupeň ochrany proti UV žiareniu - tak toto ohodnotiť fakt neviem :). Má to napísané tak to asi tak bude :). Keby je vonku 30 stupňov tak by som to vedela asi ohodnotiť lepšie než v -10 :). 
Ale nebudem tu už zbytočne vypisovať, tu máte fotky pred a po. :)

Pred.
Po.
Na záver len toľko, že som s ním veľmi spokojná. Píšem svoj vlastný názor nie som ovplyvnená tým že mi ho poskytli na recenziu, veď na fotke asi najlepšie vidíte ako funguje. Keby mám bodovať od 1 - 10 (10 najlepšie). Dala by som mu 8 - 8,5 bodov. :)

Plnú verziu kúpite na stránke http://www.bbcreamshop.sk/ a nájdete ho TU, cestovné balenie TU alebo vzorku TU.

Poslali mi aj dve vzorky. Tie zrecenzujem zasa inokedy. :) 

8 komentárov: