nedeľa 24. februára 2013

Čo som si kúpila v Liptovskom Mikuláši?

Sľúbila som Vám článok vo štvrtok, no keďže ma zmohla dosť veľká chrípka tak som len ležala v posteli, čajíčkovala a pozerala filmy. Nebojte ja na Vás myslím stále, možno nie celý deň, ale pár krát za deň určite :) a tu je ten sľúbený štvrtkový článok. 

Ako isto viete, bola som v Liptovskom Mikuláši u priateľa a veru veľmi dobre som nakúpila, ani som nedúfala že až tak dobre tam nakúpim a pôjdem od neho s dvomi obrovskými taškami :). Vo štvrtok sme išli do mesta už celkom dosť neskoro a vtedy mi okolo pol 5 ukázal jeden ich Secondhand (kde inde by som ja tak dobre nakúpila?? :)). Keďže som mala na to len pol hodinku a v ten deň mali akciu všetko za 1 € (!!) kúpila som si tri saká. Na druhý deň som nedala priateľovi pokoj a tak sme tam šli znovu :). V piatok tak mali už všetko za 0,50 € (!!!!!!!!) a kúpila som ďalšie 3 saká a 3 svetríky. Čiže dokopy 6 € za 9 vecí!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz ako bol u mňa na víkend mi povedal že tam majú všetko za 0,30 centov, tak som si len tak hlbšie povzdychla :). Tak a už nebudem ďalej napínať... tu sú veci čo som pokúpila. 
Veľmi som chcela takýto prstienok s masívnejším kameňom :). Takko, 1€. 
Táto čelenka sa mi hneď na prvý pohľad zapáčila, možno aj tým že sa mi podobá na tú čo má na sebe Kristínka Svarinská v novej Emme :) Kik, 1€. 
Táto vôňa... odpadávam z nej :) Dávnejšie som si kúpila sprchový gél a v tej chvíli som vedela že musím mať všetko :D Telové mlieko s čokoládovou vôňou :) DM drogéria, 1, 89 €.

A ideme na to ;). Začnem hneď podľa mňa mojím najväčším úlovkom :) Sako z dielne Atelier!! Kto pozná túto značku, vie o čom hovorím (píšem) a vie si aj predstaviť do akej veľkosti sa mi rozšírili zreničky keď som ho uvidela :). 

Sako Atelier, 1€. 
Sako Bianca, 0,50€.
Sako Meico, 0,50€.
Sako Maggie Barns, 1 €. 
Úžasný svetrík Crazy Wool, 0,50€.
Sako Gianluca Argenti, 1 €.
Sako Franken Wälder, 0,50 €.
Svetrík (pripomína mi kožu, ale je to len "tá hebká" látka) Biaggini, 0,50 €.
Krásny dierkovaný svetrík (značku neviem), 0,50 €.

18 komentárov:

  1. ty kokso také lacné veci :´) aj ja chcem!! ;)
    dokonalé ;)

    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. lacne vecičky:))
    u nas nikdy nič dobre v sh nie je :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super úlovky! :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I don't understand and google translator sucks at this. ;-( Want to know more about those beauuuutiful jackets!!!!!! ;-( Love the purple one!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Great shopping haul especially like the ring and necklace!

    www.steffysworld.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to fialove sako!!! nechapu ty ceny, vzdyt je to skoro zadarmo, to neni fer :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to som nechápala ani ja veru :) a fialové sako milujem aj ja aj keď je trochu väčšie :)

      Odstrániť
  7. to zamatove sako je superne :)

    she was never before more independent Beauty Blog by she.is.the.one


    OdpovedaťOdstrániť
  8. perfektný záťah, ja milujem takéto nákupy... u nás v meste je presne takýto secondhand s odstupňovanými cenami na jednotlivé dni. Vlastne fungujem len na princípe "secondhand", v klasickom obchode s novými vecami som nenakupovala hm...no ani si nespomínam kedy. A pritom tam vždy nájdem trendy veci, niektoré dokonca s visačkou, teda úplne nové, nenosené a za smiešne ceny.Už je to ako droga, že aký super kúsok si kúpim, je to adrenalín pri hľadaní, nikdy nehľadám nič konkrétne, čo ma upúta to beriem a odrazu z ničoho je niečo konkrétne a originálne...pekný večer! natália

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) aj ja milujem takéto nákupy a tiež si už ani nepamätám kedy som naposledy kupovala oblečenie v normálnom obchode :)

      Odstrániť