streda 27. februára 2013

Februárový Blobox

Februárový Blobox sa niesol v znamení s nádychom exotiky a bolo to veľmi pekné spestrenie v tomto pochmúrnom mesiaci plnom snehu a zimy, čo ja nemám veľmi rada. Najväčšia sranda na tom celom asi je, že keď mi Blobox prišiel (včera) celý deň svietilo slniečko, bolo krásnych 13 stupňov a tak isto krásne bolo aj dnes (dnes bolo síce "len" 10 stupňov ale aj tak). Tak dúfam že mu (počasiu) to vydrží až do leta a bude sa už len otepľovať :). Dnes som išla do Nitry s kamarátkou, pretože išla reklamovať topánky. Nechcela som si nič kupovať, ale opäť som podľahla a zajtra bude článok o tom čo som zas kúpila :). Dnešný post chcem venovať Bloboxu a úžasným veciam ktoré mi Kristínka poslala :). 

P. S. BONUS - menší teaser od mojej spolužiačky :) dala som si u nej vyrobiť krásnu čelenku - článok bude na budúci týždeň ;)



Všetky veci ma potešili, aj keď do dvoch vecí sa Kristínka netrafila (ale to nemala ako vedieť) :). Telové mlieko, soľ do kúpeľa, lak na nechty a čokoláda ma veľmi potešili :). No figy nemám rada, ale to už ako som spomínala nemala ako vedieť a lesk na pery je taký zlatý a trblietavý... joj to ja nemusím :) ale nevadí ;). Dostala som ešte vrecúška s čajíkom ale tie už padli keďže som chorá :). 


K tomu všetkému mi Kristínka ešte pribalila ručne vyrábané náušnice a náramok. Náramok sa mi veľmi páči, od včera ho nedám zo seba dole ale náušnice mi moc nepadli do oka, nehnevaj sa. 
Aj tak ďakujem za všetky veci, bola to podľa mňa trošku obtiažnejšia téma a človek pri nej musel normálne porozmýšľať :D. Myslím si že si sa trafila so všetkým k danej téme. 
Tí čo chcú vedieť čo som ja poslala Kristínke Vám prezradí jedine ona, pretože som to nestihla zdokumentovať. 

2 komentáre: