pondelok 4. februára 2013

Teaser ;)

I know that I was inactive lately, but I have my reasons :). First reason is, that I had my last exam in school which has annoyed me so much (and I have a feeling that I didn´t make it :( ) and another reason is, that I was on Slávik :). I laughed so hard and had fun and it was an incredible experience :). But it will be individual post about it, but I am still recovering that I finally have holiday :). For now this little teaser ;)

P.S. I didn´t forget about post about Weding day ;) Everything will be soon ;)


Ja viem že som bola v poslednej dobe dosť nečinná, ale mám na to svoje dôvody :). Prvým dôvodom je, že som mala poslednú skúšku v škole ktorá ma dosť potrápila (a mám taký pocit že aj tak som ju neurobila :( ) a ďalším dôvodom je, že som bola na Slávikovi :). Veľmi som sa nasmiala a zabavila a bol to neskutočný zážitok :). Ale veď bude samostatný článok, len sa ešte tak pomaličky rozdýchavam že konečne mám prázdniny :). Tak zatiaľ len takýto maličký teaser ;) 

P.S. Na článok o svadobnom dni som nezabudla tiež ;) Všetko bude čoskoro :) 


Me and Celeste Buckingham. Only normal person from "slovak celebrities".  / Ja s Celeste Buckingham. Jediná normálna osoba zo "slovenských celebrít".
Robert Burian in his DJ globe :) / Robert Burian v jeho DJ gule :)
Absolutely normal person with absolutely cocky guy - Celeste Buckingham and Majk Spirit. / Absolútne normálna osoba s absolútne nafúkaným chlapom - Celeste Buckingham a Majk Spirit. 

9 komentárov:

  1. :-))) pobavilo ma to o absolútne nafúkanom chlapovi, ono popravde, aj na mňa tak ten človek pôsobí a Celeste je strašne milá baba, krásna a jej pesničku RUN RUN RUN zbožňujem. Užila si si teda parádny večer, závidím...;) posielam pozdrav, natália

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Aj na mňa tak vždy pôsobil a teraz mi to len potvrdil :) Celeste je veru úžasná :) tiež mám rada jej tvorbu a ďakujem :)

      Odstrániť
  2. No Majk je užasny <3 :) u nas bol raz v clube a bol veľmi milý a snažil sa každemu vyhovieť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja chápem že bol zaneprázdnený na Slávikovi ale tak mohol pretrpieť aj jednu fotku so staršími babami než len s násť-ročnými :)

      Odstrániť
  3. Celeste Buckingham je skvělá, žeru její hudbu :D ♥



    PS: Zvu tě k sobě na giveaway.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jé Majk je super :) pěkné post :)
    http://monde-par-claire.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť