štvrtok 22. augusta 2013

New in

Po dlhšej odmlke som tu s New in článkom :) Pre tých čo nesledujú môj Facebook, bola som na celý týždeň v Liptovskom Mikuláši u priateľa a teraz prežívam muky... Priateľ je momentálne vkuse v práci a budem s ním až na budúci piatok :(. Je to ťažké keď ste s niekým celý týždeň každý deň a zrazu ho nemôžte vidieť takmer dva týždne... Ale prekonám to, pretože viem že bude dobre :) A teraz po mojej spovedi už len Enjoy ;)

After a short break I am back with New in post :) For thosse who don´t watch my Facebook I was in Liptovský Mikuláš for whole week in my boyfriend and now I am experiencing agony... My boyfriend is currently in work and I will be with him on next Friday :(. It is hard when you are with someone for whole week every day and suddenly you can´t see him for almost two weeks... But I will overcome it, because I know it will be fine :) And now after my conffesion just Enjoy ;)

Keď som videla tieto krásne náušnice, neodolala som! A tá cena! kus/ 1 €.  /  When I saw these earrings, I couldn´t resist! And the price! piece/ 1 €.
Keď som išla na Liptov zabudla som si šampón a tak som si na rýchlo nejaký kúpila. To som ešte nevedela že sa stane mojím obľúbeným! :) Hydratačný šampón Balea a keďže mám už sprchový gél a telové mlieko neodolala som čokoládovému dezodorantu a prekvapivo vydrží dlho a aj krásne vonia dlho!  /  When I was going to Liptov I forgot my shampoo, so I quickly bought this one. But I didn´t know it will become my favourite shampoo! :) Hydrating shampoo Balea and since I have shower gel and body milk I couldn´t resist chocolate deospray and suprisingly it lasts long time and smells good for long time too!
Môj nákup z Avonu :) Moje obľúbené mlieko v spreji po opaľovaní za 2,50 €, melónový sprej za 1,90 € a krásny ozdobný lak na nechty za 3,90 €.  /  My goods from Avon :) My favourite milk after sun in spray for 2,50 €, watermelon spray for 1,90 € and beautiful decorative top coat for nails for 3,90 €.
Zelené tričko je zo Seconhandu z Liptovského Mikuláša (Pimkie, 2 €), tričko s mašľou som otočila na http://www.votocvohoz.cz/ a náhrdelník mi včera doniesla pani poštárka. Moja prvá objednávka z http://www.aliexpress.com/! Nájdete ho TU za 2,99 €!!  /  Green T-shirt is from Seconhand from Liptovský Mikuláš (Pimkie, 2€), T-shirt with a bow is from http://www.votocvohoz.cz/ and necklace came to me yesterday. It was my first order from http://www.aliexpress.com/! You can find it HERE for 2,99 €!!

13 komentárov:

  1. Skvelé veci! Najsuper sú tie náušnice :)
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neboj sa tyždeň rychlo ubehne ani sa nenazdaš:) krasne trička:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc krásné náušnice a na poslední fotce ten náhrdelník taky nevypadá špatně. :-) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super nákup !:D normálne mám chuť vyraziť na nákup a to poriadny :D keby si mám vybrať tak tie náušnice sú best :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne naušničky!

    Pozývam Ťa na giveaway o krásnu peňaženku Desigual GIVEAWAY DESIGUAL

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Loving all of your new cute items!! Especially that black and white top with the bow, adorable!

    www.thejoyoffashionblog.com

    OdpovedaťOdstrániť