utorok 15. januára 2013

Finally last Christmas :)


After amazing week with my love in sunday finally came here all roommates and we were finally all together after a month (truely I missed them very much :)). We gave eachother presents and I got from Lucka amazing necklace and ring in a box with motive of my lovely Kitty :) 

Po úžasnom týždni s mojím miláčikom v nedeľu prišli všetci spolubývajúci a konečne sme sa skoro po mesiaci videli ( po pravde mi už všetci veľmi chýbali :)). Dávali sme si darčeky a ja som od Lucky dostala krásny náhrdelník s prsteňom v krabičke s motívom mojej milovanej Kitty :) 





And this was my gift for us all :) It is a coffee and tea maker :) It has only one problem. Inside of it is a scale for 1 or 2 cups, but scale for 2 cups is exactly for 1 cup :). But it is quite good although it is overheating quite often... But what would you expect for 8 € from Oriflame?? :)

A toto bol môj darček pre všetkých :) Je to kávovar a "čajovar" :) Má iba jeden problém. Vnútri je mierka pre 1 alebo 2 šálky, ale mierka pre 2 šálky je presne pre 1 šálku :). Ale je celkom dobrý aj keď sa často prehrieva... No čo by ste čakali za 8 € z Oriflame?? :)



And this is my umbrella which I bought I think 2 - 3 months ago but I forgot to show it to you, so I am showing you it now :). It is sooooo beautiful! I love the motives on him and it costed only 3,50 €!! I bought it in a shop that is right behind our flat in Trnava. :)

A toto je môj dáždnik, ktorý som si kúpila asi tak pred 2 - 3 mesiacmi, ale zabudla som Vám ho ukázať, tak Vám ho ukazujem teraz :). Je tááááááák krásny! Milujem motívy na ňom a stál len 3,50 €!! Kúpila som ho v obchode, ktorý je hneď za naším bytom v Trnave. :)



Lucka with my umbrella :) / Lucka s mojím dáždnikom :)
Have you bought something recently? / Kúpili ste si niečo v poslednej dobe??? 

21 komentárov:

  1. JJ, súhlasím.. Dáždnik je úplne prekrásny! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten deštník je roztomilý a ten prstýnek je krásný:)Já jdu nakupovat zítra, tak doufám, že si taky přinesu pěkné věci:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V poslední době jsem si toho moc nekoupila :)
    Kávovar je super! :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krasne veci :) good buy :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jůůů, krásné, ten deštník je vážně skvělý :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  6. i love the necklace! so chic, pair it with a bright colored collared shirt, high waisted shorts and tights. :)

    www.sultanassanctuary.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásny dáždnik a ten kávovar vyzerá byť šikovným spoločníkom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ďakujem za pochvalu aj za pozvanie :) Idem si hneď pozrieť tvoj blog :)

    OdpovedaťOdstrániť