štvrtok 3. januára 2013

My favourite shower gels :)


I decided to write a post about my shower gels, which I have many of them :). For me are shower gels like parfums/toilet waters. Almost every day I am in mood for different smell or consistency of shower gel, that is why I have so much of them :) (and here are not those which I have in Trnava).
/
Rozhodla som sa napísať článok o mojich sprchových géloch, ktorých mám vážne požehnane :). Pre mňa sú sprchové gély ako parfum / toaletná voda. Takmer každý deň mám chuť a náladu na inú vôňu či konzistenciu sprchového gélu, preto ich mám toľko veľa :) (to ešte nerátam a nie sú ani odfotené tie, ktoré mám v Trnave)


On this photo are all of my shower gels which I have in vráble :). I decided, that I will write a little review of those, which I like the best and those which I use most often. :)
/
Na tejto fotke sú všetky moje sprchové gély ktoré mám doma vo Vrábľoch :). Rozhodla som sa, že Vám napíšem takú menšiu recenziu na tie, ktoré mám najradšej a ktoré aj používam najčastejšie. :)



I will start with these three. All of these shower gels have the same consistency, which suits me the best.
Shower gel in left I like to use mostly in spring, because his smell evokes me flower garden full of flowers and I like that very much. It´s true that I am using him in winter or autumn, but only because I want to remind that flower garden :). 

Shower gel in the centre I ordered recently, but  his smell got me in a minute. It contains amber, rose and cassie, but when I opened it I only think about cinnamon, apples and I am immediately thinking about Christmas :). This kind of smell I like through the whole year ( who wouldn´t like to remind Christmas ind summer? :) ).

Shower gel in right immediately turn my imagination on and I see myself in Hawaii, on sunbed with Pina Colada in my hand :). That´s why I love this shower gel not only in summerbut mainly in winter. It is incredible refreshment after long or stressful day. 

All of these shower gels are from Avon and each of them cost 2,90 € (but the price is changeing, because they are in sale very often), which is very good price. Each of them I am giving 5 points from 5 (to that one in centre I would give more points, because I love cinnamon smells). 
/
Začnem s touto trojkou. Všetky tri sprchové gély majú rovnakú gélovú konzistenciu, ktorá mi vyhovuje.
Sprchový gél vľavo najradšej používam na jar, pretože jeho vôňa mi evokuje rozkvitnutú záhradu plnú kvetín a to ja veľmi môžem. Je pravda že ho používam aj v zime alebo na jeseň, aj to len preto aby som si tú rozkvitnutú záhradu pripomenula :).

Sprchový gél ktorý sa nachádza v strede som si objednala len nedávno, ale jeho vôňa ma ihneď dostala. Obsahuje jantár, ružu a kasiu, ale ja keď ho otvorím na nič iné nepomyslím, len na škoricu, jablko a s tým sa mi hneď pripomenú Vianoce :).Takúto vôňu mám rada po celý rok (no kto by si nechcel v lete pripomenúť Vianoce? :) ).

 Sprchový gél vpravo mi ihneď zapojí moju predstavivosť a ja sa už vidím na Havaji, na ležadle, s piňa coladou v ruke :). Preto tento sprchový gél milujem nielen v lete ale hlavne v zime :). Je to neskutočné osvieženie po namáhavom či stresovom dni.

Všetky tri sprchové gély sú z Avonu a každý z nich stojí 2,90 € (aj keď cena sa mení, pretože často býva na ne akcia), čo je podľa mňa prijateľná cena. Každému z nich dávam 5 bodov z 5 (tomu v strede by som dala aj viac, pretože milujem škoricové vône).



This shower gel I bought with body cream and body sprayand I am happy that I did that. this amazing shower gel with plum and vanilla smell has consistency something between gel and cream, but more gel and it is able to unbelievably scent your skin. When I aplly body cream and body spray after shower, it happened that shop assistants or strangers asked me what parfume do I use :) and when I told them that it is shower gel, body cream and body sprey all of one smell they couldn´t believe it :). 

Full set costs me 6 €, but I think it was limited edition. But don´t be sad, some eshops still got them, for example HERE :). I am giving him 5 points from 5.
/
Tento sprchový gél som si kúpila spolu s telovým krémom a telovým sprejom a som veľmi rada že som tak urobila. Tento úžasný sprchový gél s vôňou slivky a vanilky má konzistenciu, niečo medzi krémom a gélom, ale viac gélom a dokáže neuveriteľne prevoňať Vašu pokožku. Ja keď nanesiem ešte aj telové mlieko a telový sprej, neraz sa mi stalo že sa ma predavačky či okoloidúci pýtali akú mám vôňu :) a keď som im povedala že je to len sprchový gél, telové mlieko a telový sprej rovnakej vône tak neverili vlastným ušiam :).

Celá sada ma vyšla na 6 €, no zdá sa mi že to bola limitovaná edícia. Ale nezúfajte, niektoré eshopy ho ešte stále majú, napríklad TU :). Dávam mu 5 bodov z 5

Do you like this post? Would you like to see posts like this more often? What shower gels do you like the most?
/
Páči sa Vám takýto post? Chceli by ste vidieť takéto posty častejšie? Aké sprchové gély máte najradšej Vy? 

6 komentárov:

  1. interesting post!!!!

    I’m your new follower!!
    If you like mine, do the same!!
    Freaky Friday

    Freaky Friday Facebook Fan Page

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne sa sprcháčoch nejak nezáleží však umyjem a basta ;D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani mne moc nezáležalo dokým som nenašla tie po ktorých som voňala dobrých pár hodín :)

      Odstrániť
  3. Tiež by som chcela vyskúšať tú naturals sadu, len v inej vôni. Veľmi si pochvaľujú ženy najmä lesné plody!! :)

    http://lillblogsk.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne zas tie lesné plody moc nevoňali :D no ale veď sto ľudí sto chutí :) :)

      Odstrániť