pondelok 11. februára 2013

New in + novinky :)

Keďže som mala už zopár názorov aby som sa nepúšťala do angličtiny, tak od tohto článku budem písať len po slovensky. Dlhšiu dobu som nepísala žiadny článok (bol u mňa drahý na víkend :) ) ale dúfam že som Vám to vynahradila aspoň menšou neočakávanou Giveaway ktorú si musím sama pochváliť, pretože si myslím že to sako je fakt nádherné. :) 

Blíži sa Valentín, ja už mám nakúpený darček pre drahého no nebudem to tu písať pretože si občas číta môj blog :) No poviem Vám, respektíve ukážem čo som mu kúpila až po Valentínovi aj to niekedy až na druhý týždeň pretože idem na Valentína k nemu do Liptovského Mikuláša :). Keďže bol tento víkend u nás som na rada je a to aj s so spoznávaním jeho rodiny, čoho sa trošku bojím, ale ja to zvládnem :). 

Tak už nebudem zbytočne kecať, teda rozpisovať sa a tu sú moje novinky. :) 

P.S. V H&M-ku majú skvelé výpredaje, kúpila som si 2x nohavice za 7 €/ kus, ale ešte Vám ich neukážem pretože ich potrebujem dať trochu zúžiť na stehnách a lýtkach. 


Tak už aj ja som prešla na elektronické cigarety a neviem si ich vynachváliť :). Nesmrdím od dymu, nepotrebujem zapaľovač, môžem ju hocikedy vypnúť (nemusím dofajčiť kvázi celú cigaretu), je to lacnejšie a jahodovú príchuť zakaždým v mojich ústach... joj je to fakt super :). Aj keď veľa ľudí vraví že s elektronickými fajčia ešte viac, ja si koľko krát ani nespomeniem že mám potrebu fajčiť, čiže je to na veľmi dobrej ceste :). 
Nové bolerko :) Krásne, aj trochu elegantné, s nariasenými rukávmi na ramenách, krásne gombíky a krásne mi sedí (bohužiaľ vďaka môjmu širokému chrbátu a C-čkám prsiam musím mať väčšie veľkosti, toto je XL)
Detail bolerka :) A ešte aby som nezabudla, toto bolerko stálo 1,50 €!! :) (Znovu som našla úžasný Secondhand :) ). 
ELLE nečítam, ale túto kabelku som fakt musela mať :) Milujem ju a nosím ju skoro všade :). Ale rozmýšľam nad tým že navštívim železiarstvo a nejako k nej prišijem ramienko z jemnej reťaze :). Predsa len by bola praktickejšia. :)
Toto mám zatiaľ prvý darček k 22. narodeninám mojej najlepšej kamarátky :). Dala som to sem pretože viem že nečíta môj blog (nie je moc v tomto zdatná :) ). Je to sada sprchového gélu a peny do kúpeľa v jednom a telového mlieka vanilkovej vône (ktorú ona miluje).  
A v dnešnom poste som sa rozhodla Vám ukázať a predstaviť moje nádherné hodinky ktoré som dostala od maminky na 18-tku :). Pamätám si že sme ich kupovali spolu a hneď keď som ich uvidela, vedela som, že sú tie pravé :). Stáli nejakých 85 € ale mám ich už vyše 2 rokov a stále sú nádherné a nevypadli z nich ani kamienky, čoho som sa dosť obávala. :)
Iný pohľad na ne. :)

18 komentárov:

  1. manufaktura je skvela kozmetika:)
    a kabelka z ELLE je tiež moja obľúbena:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Cute shirt you got there... great new ins... great shirt details!
    http://sepatuholig.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. chceš sa zbaviť fajčenia? ak áno držím palce ;)
    aj ja chcem taký sekáč kde nájdem dokonalé veci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No postupne sa možno chcem aj zbaviť fajčenia :) ale teraz mi ide hlavne o to že nemíňam toľko peňazí na cigarety a že konečne nesmrdím od dymu :) A ďakujem ;)

      Odstrániť
  4. Já mám z té vanilkové řady krém na ruce a je super:) Vanilkovou vůni mám ráda:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja taktiež milujem vanilkovú vôňu no kamarátka je na ňu maniačka :) Tak som jej to kúpila ;)

      Odstrániť
  5. Aa manufaktura! Dobrý vkus. Ta kabelka je v elle teďka? To abych se na to podívala!
    Zvu na mou giveaway :-)
    http://crazygingersdiary.blogspot.cz/search/label/Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) :) Na Slovensku je teraz v ELLE neviem ako v Čechách :)

      Odstrániť
  6. Lovely purse and watch...love the details!

    xoxo
    Stella

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nakoupila sis moc hezké věci!:) líbí se mi ty hodinky a kosmetiku Manufactura by jsem si přála vyzkoušet:)

    OdpovedaťOdstrániť