piatok 9. augusta 2013

Marks & Spencer autumn/winter 2013

Tí čo sledujete môj Tumblr, si už všimli že som začala pridávať veci ktoré sa mi páčia z rôznych kolekcii na jeseň/zimu 2013. Na Tumblr sa objavili ParfoisKaren Millen a šperky z Marks & Spencer. Keďže Marks & Spencer má toho pomerne dosť čo sa mi páči a aj keď vyberiem len zo 3 - 5 veci z každej kategórie, bude to pomerne dlhý článok ale dúfam že sa Vám bude páčiť ;) Enjoy.

Those of you who are following me on Tumblr have noticed posts about things I like from different collections fro autumn/winter 2013. On Tumblr I noticed ParfoisKaren Millen and jewelery from Marks & Spencer. Marks & Spencer have quite a lot of things I like. I will only pick 3 - 5 things from each category, so it will be quite a long post but I hope you will like it ;) Enjoy.


Deti / Kids




Muži / Men






Ženy / Women






Doplnky / Accessories





Zdroj fotiek: topofmind.sk / Source: topofmind.sk
Páči sa Vám táto kolekcia? Bolo pre mňa veľmi ťažké vybrať len pár vecí, takže ak by ste chceli mohol by byť ešte jeden článok s ostatnými vecami :) Chceli by ste? Čo sa Vám najviac páči? 

Do you like this collection? It was very hard for me to choose only few things, so if you want I will write another post with other things :) Do you want thath kind of post? What do you like the most from this collection? 

10 komentárov:

  1. Já tam nenakupuju vůbec :D možná bych to měla změnit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Love it!
    Great blog, so I'm a New follower =)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu černou čepici potřebuju, jdu si tam hned skočit.)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To jsou moc krásné věci :)

    PS: Moc ráda bych tebe i tvé čtenářky pozvala na můj blog, kde právě probíhá GIVEAWAY o MSM (přípravek podporující růst vlasů).
    http://www.brunetky.blogspot.cz/2013/07/giveaway-02.html

    OdpovedaťOdstrániť